Filtre filter

Archív

Kategórie

Značka

Napísali sme pre Vás

img

Digitálny žiak

Aj u nás v IKARE si môžete uplatniť príspevok až do výšky 350€ na nákup nového notebooku, tabletu alebo all-in-one počítača v rámci projektu Digitálny žiak. Keďže zariadenia, ktoré je možné zakúpiť s použitím príspevku, musia spĺňať požadované technické parametre, vytvorili sme pre Vás sumár najpredávanejších ktoré držíme v Prešove aj v Trebišove skladom, aby sme Vám čo najviac […]

Prečítať celý článok
img

Vydarený tandem A4 farebných MFP od Konica Minolta – bizhub C3320i a C3350i

Vlastníte lacné farebné multifunkčné zariadenie formátu A4? Šokovali Vás ceny/životnosť originálnych tonerov pri potrebe ich prvej výmeny? Prípadne používate alternatívny spotrebný materiál a zápasíte s problémami s jeho životnosťou resp. kvalitou a farebnosťou výtlačkov? Obzeráte sa už po inom multifunkčnom zariadení avšak neradi by ste dopadli rovnako? Generálne platí, že vyššia obstarávacia cena multifunkčných zariadení […]

Prečítať celý článok
img

Najčastejšie otázky k OKI tlačiarňam s bielym tonerom

V tomto článku nájdete odpovede na otázky, s ktorými sme najčastejšie konfrontovaní v súvislosti s OKI technológiou tlače bielym tonerom.

Prečítať celý článok
img

Transferové médiá FOREVER

V tomto článku Vám prinášame popis a v skratke vysvetlený postup použitia transferových médií nemeckého výrobcu FOREVER pre transferovú potlač reklamného textilu a predmetov LED/laserovými tlačiarňami. Tieto rokmi overené a osvedčené transferové média, ktorými uspokojíte všetky svoje požiadavky, Vám ponúkame vo formáte A4 a A3 aj v našom e-shope: www.ikaria.sk.

Prečítať celý článok
img

Konica Minolta Bizhub C250i, C300i a C360i – nová nadupaná rada farebných zariadení

Konica Minolta v snahe čo najviac vyjsť v ústrety individuálnym technickým a aj cenovým požiadavkám každého zákazníka prináša na trh paralelne dve úplne nové modelové rady čiernobielych aj farebných multifunkčných zariadení s označením bizhub xx7/Cxx7 a bizhub xx8e/Cxx0i.

Prečítať celý článok
img

Exekutívna a grafická séria zariadení OKI

Exekutívna (ES) a grafická (Pro) séria zariadení OKI sú špeciálnymi modelovými radmi určenými do firemného a reklamného prostredia, ktoré sú distribuované výhradne prostredníctvom autorizovaných OKI partnerov a na ktoré výrobca automaticky poskytuje predĺženú 3-ročnú záruku.

Prečítať celý článok