Slávka Knuthová

Slávka Knuthová

Od roku 1994 sa realizuje v IKARE a zabezpečuje personálnu agendu. Práca s persónami jej ide veľmi dobre. Dôkazom toho je jej vzorná starostlivosť o rodinný personál všetkých vekových kategórií.

Všetok svoj voľný čas venuje rodine, svojim deťom. Ráno vstane, urobí desiatu, vyprevadí deti do školy a ide do práce. Zo zamestnania sa ponáhľa do družiny, potom je doma, píše s deťmi úlohy, perie, varí, žehlí, skrátka na každom kroku relaxuje. Večer pred spaním deťom a sebe prečíta niekoľko stránok z knihy, zhasne svetlo a ide sa spať. Taká dokonalá práca personalistky sa len tak nevidí. Všetko má svoj čas, všetko má svoj priestor.

Slávka veľa času trávi v prírode. Chodí na prechádzky so psom pod Kapušiansky hrad. Leto trávi pri vode s rodinou. Na Zemplínskej Šírave alebo na blízkych kúpaliskách. Z času na čas si vyrazia na jednodňový výlet na Červený kláštor, aby sa po Dunajci pospúšťali na pltiach. Okrem manžela ju očaril aj šport, a to najmä hokej a Formula 1. Je to ich spoločnou záľubou už 15 rokov.

Rada chodí do lesa na huby. Pri prechádzkach lesným porastom nie je o netradičné zážitky núdza. Veľmi na jej rodinných príslušníkov, najmä deti, zapôsobil trojdňový pobyt v chate bez prívodu vody a elektriky, ktorú našli kdesi pri Sabinove. Bola tam spolu s jej úžasnými svokrovcami, ktorým ten dobrodružný pobyt venovala ako scoutský darček.

Čo ti dáva rodina?

Rodina je najväčšia istota a sila. Dnes sa význam rodiny potláča a jej členovia trávia spolu čoraz menej času. Ja sa však snažím udržať tradičné rodinné hodnoty a rodine sa venovať. Nie silou mocou. Ale dokým sa to dá, budem o tieto hodnoty stáť.