Konica Minolta bizhub C227 a C287 – nová modelová rada farebných zariadení

21.mája 2020

Konica Minolta v snahe čo najviac vyjsť v ústrety individuálnym technickým a povedzme si pravdu aj cenovým požiadavkám každého zákazníka aktuálne na našom trhu ponúka paralelne dve modelové rady čiernobielych aj farebných multifunkčných zariadení s označením bizhub xx7/Cxx7 a bizhub xx8e/Cxx0i.

Hlavné technické rozdiely medzi týmito dvomi modelovými radmi nájdete v tabuľke a vizuálne na obrázku.

   bizhub xx7/Cxx7 
 bizhub xx8e/Cxx0i 
 Rozlíšenie pri tlači  1800x600dpi 
 1200x1200dpi 
 Kapacita ručného podávača 
 100 listov 
 150 listov 
 Plošná hmotnosť papiera 
 60–220g/256g 
 52–300g 
 Maximálny formát papiera  
 A3 (297x420mm) 
 SRA3 (320x450mm) 
 Jednoprechodový podávač  
 nie 
 voliteľný  
 Veľkokapacitný zásobník na 3.000 listov  
 nie 
 voliteľný  
 Podávač bannerového papiera  
 nie 
 voliteľný  
 Podávač bannerového papiera  
 veľkosť 7“ 
 veľkosť 9“/10″ 
      
bizhub-seria-1

Prvými reprezentantmi novej modelovej rady farebných zariadení ideálnych do kancelárskeho prostredia odlišujúcimi sa len rýchlosťou tlače a kopírovania sú bizhub C227 a bizhub C287. A tak zákazník, ktorý nepotrebuje formát väčší ako A3 a gramáž vyššiu ako 256 g/m2, si teraz môže za rozumnú cenu zaobstarať kompaktné farebné multifunkčné zariadenie s automatickým obojstranným podávačom originálov na 100 listov, duplexnou jednotkou, 4GB operačnou pamäťou, 250GB harddiskom, gigabitovou sieťovou kartou, ručným podávačom na 100 listov, zásobníkmi na 2x 500 listov a stolíkom na kolieskach.

Jednoduchosť a použiteľnosť v akomkoľvek pracovnom prostredí.
Nový 7“ farebný dotykový displej s intuitívnym ovládaním ponúka možnosť naprogramovať až deväť často používaných funkcií a personalizovať textové polia, ikony alebo GIF animácie. Na tomto displeji je zároveň možné zobrazovať webové stránky a následne ich obsah rovno vytlačiť.

Plná podpora mobilných zariadení.
Pomocou služieb AirPrint resp. MopriaPrint bezdrôtovo vytlačíte dáta ako emaily, fotografie a web stránky z Vášho iPhonu/iPadu, či zariadenia s OS Android. Zároveň z akéhokoľvek miesta a akéhokoľvek zariadenia pripojeného na web – od smartfónov, cez tablety, po notebooky a stolové PC – môžete tiež prostredníctvom Google Cloud Print služby tlačiť priamo bez potreby inštalácie tlačového drivera.
Ak do svojej bezdrôtovej siete nechcete „pustiť“ zariadenia zvonku, voliteľný modul Vám ponúkne vlastnú bezdrôtovú sieť Wireless LAN Access Point, ku ktorej je možné súčasne pripojiť až päť zariadení.

V prípade potreby akýchkoľvek ďalších informácií ohľadom ponúkaných zariadení nás kontaktujte telefonicky, prípadne e-mailom na adrese konicaminolta@ikaro.sk.