Pavla Valičková

Pavla Valičková

V IKARE pracuje ako referent oddelenia ekonomiky a miezd od roku 2002. Každý deň stretáva množstvo čísel, ktoré nie vždy a všetkým dávajú zmysel. Faktúry, výpisy, doklady z pokladní a rôzne účtovné podklady sú dobrým základom pre vyplnenie daňového priznania. Tak ako daňové priznanie je zmesou rôznych ingrediencií, tak aj pečenie je istou formou relaxu, ktorou sa dá ujsť zo sveta účtovníctva a neustále sa meniacich zákonov. Najviac si ho človek môže vychutnať, keď s ním poteší aj ostatných.

Vo voľnom čase v sebe objavuje kreatívnu osobu, ktorá sa pokúša vyrábať bižutériu. Z navliekania koráliek na drôtik sa občas podarí vytvarovať napríklad náušnice, ktoré sú použiteľné v reálnom svete. Pri takom navliekaní koráliek je dostatok priestoru na premýšľanie napríklad o životnej filozofii a hodnotách. Čo to sa o nich možno dozvedieť aj v pre niekoho čudesných knihách. Jednou z veľmi obľúbených je Alchymista.

Prečo máš na webovej stránke fotku zebry?

K fotke zebry som sa dostala náhodou. Bolo potrebné dodať fotky na firemnú stránku s čím som nie veľmi súhlasila, tak som sa smiala, že tam môžu dať fotku zebry. Nakoľko som v ten deň mala tričko so zebrou, ktoré som dostala od kamarátky. Od toho času je tam zebra, čo mi aj vyhovuje.